MINI TOWNHALL 2018

Pada 26 Mac 2018, telah berlangsungnya Mini Townhall Kumpulan Bina Darulaman Berhad (BDB) yang mana Pengerusi Kumpulan BDB, Dato’ Paduka Rasli Basir dan Ketua Kewangan Kumpulan, Fakhruzi Ahmad telah menghadiri sesi taklimat kepada kakitangan Kumpulan BDB yang diadakan di Dewan Gemilang, Darulaman Golf & Country Resort, Jitra , Kedah.

Pada perhimpunan kali ini, kesemua wakil daripada BDB dan anak-anak syarikat hadir bagi mendengar sendiri taklimat yang disampaikan oleh Dato’ Paduka Rasli Basir dan Fakhruzi Ahmad mengenai struktur pentadbiran sementara Kumpulan BDB selapas pemergian Allahyarham Dato’ Izham Yusoff ke rahmatullah pada 13 Mac lalu.

Di samping itu, taklimat mengenai prestasi kewangan semasa syarikat dan juga perancangan masa hadapan turut diadakan bagi memastikan syarikat dapat bangkit daripada kedudukan yang kurang memberansangkan pada tahun lalu.

Dalam pada itu, sesi soal jawab turut berlangsung di mana enam soalan telah diajukan dan dijawab oleh Ketua Kewangan Kumpulan dan majlis seterusnya ditutup dengan montaj video mengenangkan pemergian Allayarham Dato’ Izham Yusoff sepanjang tempoh empat tahun beliau berkhidmat bersama Kumpulan BDB.

Featured Posts
Recent Posts