Please reload

Recent Posts

MESYUARAT AGUNG TAHUNAN KUMPULAN BINA DARULAMAN BERHAD (BDB) KE-25

September 3, 2020

1/10
Please reload

Featured Posts

PERLANTIKAN PEGAWAI KEWANGAN KUMPULAN SEBAGAI PENGERUSI JAWATANKUASA PENGURUSAN KESINAMBUNGAN PERNIAGAAN (BUSINESS CONTINUITY MANAGEMENT-BCM)

March 15, 2018

Assalamualaikum Wrt & Salam Sejahtera,

Berikutan pemergian Pengarah Urusan Kumpulan yang dikasihi, Allahyarham Dato 'Izham Yusoff, Pengurusan Bina Darulaman Berhad (BDB) telah mewujudkan Jawatankuasa Pengurusan Kesinambungan Perniagaan (BCM) yang dianggotai oleh Pegawai Kewangan Kumpulan, Pengurus Besar Kumpulan Perkhidmatan Korporat & Perundangan dan Timbalan Ketua Pengurus Kumpulan Perancangan Korporat & Pengurusan Risiko dan Ketua-Ketua Sokongan Unit dan Ketua-Ketua Anak Syarikat.

Sehubungan dengan itu, Jawatankuasa Pengurusan Kesinambungan Perniagaan (BCM) telah melantik En. Fakhruzi bin Ahmad, Pegawai Kewangan Kumpulan (GFO) untuk menguruskan operasi perniagaan harian Kumpulan BDB sehingga notis selanjutnya dikeluarkan.

Pemergian YBhg Dato’Izham Yusoff sememangnya membawa kedukaan kepada kita semua. Walaubagaimanapun, kita percaya bahawa Allahyarham Dato’ semestinya mahu kita berusaha untuk merealisasikan visi “Spirit of Achievement” yang dicetuskan oleh arwah.

AL-FATIHAH.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archive
2020 © Copyright Bina Darulaman Berhad (199501003751)