Program BDB Smart Camp 2/2015 di Kem Paya Pahlawan, Jitra

Bina Darulaman Berhad (BDB) bekerjasama dengan International Open College (IOC), Open University Malaysia dalam menganjurkan program BDB Smart Camp 2/2015 di Kem Paya Pahlawan, Jitra bermula dari 27 November sehingga 29 November 2015. Kem yang dianjurkan khusus untuk anak-anak warga kerja BDB ini, berjaya menghimpun seramai 60 orang peserta dan penganjuran kem ini merupakan salah satu usaha BDB dalam program pengisian cuti persekolahan hujung tahun 2015.

Majlis perasmian kem ini disempurnakan oleh Yang Amat Berbahagia Tok Puan Norzieta Zakaria, isteri kepada Menteri Besar Kedah Darul Aman. Dalam ucapannya, beliau menyentuh tentang aspek perkongsian ilmu serta penerokaan bakat serta kreativiti di kalangan para peserta progam ini melalui tema Learning Is Fun.

Pengarah Urusan Kumpulan Bina Darulaman Berhad, Dato’ Izham Yusoff berkata program seumpama ini merupakan inisiatif Kumpulan BDB dalam membentuk sahsiah diri serta membentuk kekuatan fizikal serta mental para peserta. Selain itu, setiap program yang diatur oleh pihak jawatankuasa BDB Smart Camp ini, bakal menyuntik perubahan dalam diri setiap peserta yang terlibat.

Featured Posts
Recent Posts